Jag fick hjälp av en elektriker

Hej igen alla mina läsare och välkomna in! Här på min blogg skriver jag nästan alltid om träning men ibland kan det bli ett och annat inlägg om någonting annat. Idag har jag en sak som jag vill ta upp, och det är att jag har vänt mig till en elektriker. För jag hade länge irriterat mig på att det var så dåligt med eluttag i villan och att det låg förlängningssladdar överallt. En dag snubblade jag på en förlängningssladd, och det första jag gjorde när jag rest mig upp, var att lyfta på luren och ringa en elektriker här i Helsingborg och redan inom några dagar var han här och satte in många fler kontakter. 

Det är en fantastisk känsla att ha löst det här problemet och jag behöver inte oroa mig för att folk ska snubbla över förlängningssladdar, och inte jag själv heller för den delen. Det kan vara farligt om det finns för många sladdar som ligger omkring, så det här var definitivt en bra lösning. Jag skulle uppmuntra alla andra som befinner sig i en liknande situation att göra detsamma, och det är verkligen inte så dyrt att få hjälp av en elektriker. Nu har jag kommit på att jag nog måste anlita denne elektriker igen om ett tag för jag planerar att sätta in en diskmaskin i köket men jag har ingen jordfelsbrytare. Innan man kopplar in en diskmaskin är det viktigt att man kollar så man verkligen har en jordfelsbrytare och har man det inte måste man sätta in en, för det är det lag på, det kan gå riktigt illa annars. Jag ska skriva om det när jag gör det, så håll utkik! Men det dröjer ett litet tag än så innan det kommer ett inlägg om det kommer det många andra inlägg framförallt då om träning!