Vi är nöjda med städningen

Hej igen alla följare och välkomna till ett inlägg som jag skriver för att prata om det här med kontorsstädning och en städfirma i Kungsbacka som vi på vårt företag får hjälp av. Men innan jag börjar prata om det ska jag tacka för alla kommentarer som jag fick på mitt förra inlägg om träning och hälsa, det gläder mig att ni är så intresserade av att läsa det jag skriver. Men nu är det om det här med städning som jag ska skriva om. Innan denna städfirma började städa vårt kontor så var det vi själva som gjorde det och vi la massa tid på andra saker än det som vi egentligen är anställda att göra. Sedan var det aldrig någon som riktigt tog ansvar för städningen så oftast var det ganska nedskräpat i vårt kök och våra toaletter. Så en dag berättade vår chef att vi inte längre skulle behöva städa eftersom det skulle komma hit en städfirma och göra det, och nu har de städat hos oss i ungefär sex månader och vi är verkligen nöjda med det de hjälper oss med. Nu har vi tid för andra saker och det är verkligen trevligt att inte behöva städa kontoret längre.

Och vi tänkte att vi kan rekommendera den här städfirman eftersom de gör ett bra jobb och om du arbetar i Kungsbacka så kanske det här är något du är intresserad av. Men det är en firma som även erbjuder kontorsstädning i andra städer så det går precis lika bra för företag i Kungälv och Partille att vända sig till dem och det ska ni göra om ni liksom vi inte tycker att det är städning som ni ska ägna er åt! Städfirmor finns av en anledning och det är för att de ska göra tillvaron lite enklare!