PT i och runt Stockholm

Hejsan! Jag har fått lite kommentarer angående min träning från er mina följare, så jag tänkte att jag skulle nu i detta inlägg rekommendera en PT som heter Tomas Häggberg, som jag gått hos nu en lång period! Eftersom att ni nu frågat mycket om hur jag gör för att då kunna med att bli motiverad samt att hålla motivationen igång alla årstider året runt så skulle jag därför vilja rekommendera denna personliga tränaren som är så extremt grymt duktig på just träning och hälsa, samt att motivera andra!

Eftersom att jag ju bor i Östermalm så kom jag i kontakt med honom och jag skulle därför vilja rekommendera er som bor i Östermalm eller i närheten av Stockholm att helt klart ta kontakt med denna fantastiska tränaren! Han har hjälpt mig att bygga upp både kost- samt träningsschema och har hjälpt mig att gå från att ha noll i motivation till att älska att träna!

Jag tänkte nu med detta avsluta inlägget men hoppas att ni kan få ut något av detta och att jag nu hjälpt lite med att svara på era frågor ni som undrar hur jag gör för att lyckas hålla igång med träningen och hålla mig sund och frisk så som jag nu för tiden då gör! Tack för att ni finns, och för att ni stöttar mig i vått och torrt, hoppas jag kan göra detsamma till er! Ha det bäst! Kram på er alla fina följare! Håll er starka, som PT:n säger! Vi hörs snart igen.